top of page

Torstain maalausateljé Klo 10-16

 

(Lounastauko Klo 12:00-13:00)

Torstain päiväryhmässä kehitämme omaa persoonallista maalaustapaamme pitkäjänteisesti ja pureudumme jokaisen oppilaan vahvuuksiin sekä kehitystä vaativiin yksityiskohtiin maalaamisessa. Ryhmä soveltuu hiukan pidempään maalanneille maalareille, joilla on kiinnostusta ja motivaatiota kehittää omaa maalaamista sujuvammaksi. Torstain päiväryhmä on siirtynyt pääasiassa etäopetukseen, joten oma työtila / ateljé on hyvä olla opiskelun sujumiseksi. Opettaja käy oppilaan työtilassa paikan päällä arvioimassa töitä. Voit kuitenkin osallistua opetukseen myös opettajan työhuoneella Westendissä.  Alku, väli -ja loppupalautteisiin ryhmä käyttää entistä Luontokeskuksen tilaa Lapinlahdessa. Jokainen oppilas saa oman maalauspöydän jossa voi säilyttää maalaustarvikkeita. Lukukausi alkaa 7.9.2023, päättyy 7.12.2023.

Ekskursio Ateneumiin keväällä 2023

Syyslukukausi 2023

Rohkea orgaaninen maalaus

Rohkea orgaaninen maalaus on kaikissa maalauksen tyylilajeissa paras tapa sukeltaa maalaamisen polulle koska silloin saamme yhteyden omaan ilmaisuvoimaamme. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toimivin maalauksen tapa löytyy silloin kun aloitamme maalaamaan niin, että saamme myös fyysisen kehon linjaan oman tekemisemme kanssa kokonaisvaltaisesti.

 

 

Syksyllä 2023 Lapinlahden taidekoulun avoin ateljé ryhmässämme teemme  kehollista maalaamista tukevia harjoituksia, joiden avulla saat tuntuman rohkeaan orgaaniseen maalaamiseen, mikä on tutkitusti luovimman osamme, sisäisen 3-5 vuotiaamme välitöntä kykyä tehdä kehollista maalauksen jälkeä. Se on myös sujuvan kuvakielen merkki, kaikkein korkeimmalla maalaamisen tasolla. Taidehan on pohjimmiltaan pyrkimystä välittömään kommunikaatioon yleisön kanssa. 

https://mikkobossa.blogspot.com/2023/08/rohkea-orgaaninen-maalaus.html

bottom of page