Opettaja

Löydetään intohimo maalaamiseesi! 

Maalaamaan oppii parhaiten tekemällä. Yhdessä voimme löytää sinun omat luontaiset vahvuutesi. Tehtäväni opettajana on tuoda sinut kartalle - mikä on sinulle sopivin instrumentti - tekniikka maalata ja tehdä kuvaa? Olen kehittänyt metodeja, joilla varmistan, että löydät nämä vahvuutesi. Opetan klassista öljyvärimaalausta, impressionistista tunnelmamaalausta ja puhdasta värimaalausta. Omaan laajan tietämyksen erilaisista tekniikoista ja tyyleistä renesanssista nykymaalaukseen. Osaan opettaa sinua omalle maalaustavallesi sopivalla tavalla.

 

Kuka ?

Mikko Kirjavainen on pidetty taideopettaja, kuvataiteilija, kouluttaja Helsingistä. Valmistuin taiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta 1995. Opetan öljyvärimaalauksen mestarikurssia Helsingin taiteilijaseuran koulussa Kaapelilla, sekä öljy- ja akryylitekniikoita Omniassa - Espoon työväenopistossa. Lisäksi olen erikoistunut Maalaa isosti lyhytkursseihin, joita minulla on useissa pääkaupunkiseudun taideoppilaitoksissa. Uusin aluevaltaukseni on Värit haltuun - kurssit, joita minulla on ollut esimerkiksi Suomenlinnassa Helsingin kesäyliopiston tarjoamana kurssina. Opetan myös akvarellia.

 

Teen omaa taidettani. Olen pitänyt useita yksityisnäyttelyjä, sekä osallistunut useisiin ryhmänäyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla esimerkiksi Outi Heiskasen ryhmässä. www.mikkokirjavainenart.com

 

Muu taiteellinen toiminta

Opettamisen ja taiteen tekemisen lisäksi toimin yhdistysaktiivina Arenys de Mar seurassa. Pyöritämme muusikko -ja taiteilijakollegoiden kanssa taiteilijaresidenssiä Barcelonan läheisyydessä. Residenssiä voivat hakea ammatitaiteilijat, muusikot ja kirjailijat, sekä muut kulttuurialan ammattilaiset. Keväisin järjestän maalauskursseja Espanjaan. www.residenssibarcelona.com

 

Kuvataiteen tekemisen lisäksi kirjoitan novelleja ja kirjaa luovasta innovaatiosta työelämän tarpeisiin.

Olen valmistunut yrittäjäksi Aalto Yliopistosta 2010 ja koulutan tarvittaessa myös yrityksiä. Kirjassa esittelen metodeja siitä miten taiteellista luovuutta voi hyödyntää innovaatioprosessissa. Koulutuksissa tarjoan taiteen työkaluja luovuuden avaamiseksi ja innovaatioprosessin tehostamiseksi. Kirjassa on harjoituksia, joilla avataan taiteellista luovuutta. Perinteinen innovaatioprosessi tarvitsee rinnalleen taiteen alitajuiset työvälineet. Taiteellisen innovoinnin vahvuuksia ovat viipyily, kokeilu, rohkeus, leikki, yllättävien (kreisienkin) ideoiden yhdistely, pelottomuus, visionäärisyys ja ennakkoluulottomuus. Kun nämä yhdistetään, puuttuvana lenkkinä insinöörin tapaan innovoida - prosessin alkuun, niin alkaa tapahtua hienoja asioita.

www.dreamstateinnovation.com

 

Jottei luovuus loppuisi kesken, olen myös Singer Songwriter Mikko Bossa. Sävellän ja sanoitan musiikkia, jota esitämme Wünderchild bändin kanssa keikoilla.

Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now