top of page

Leonardon stepit

 

Luovan suunnittelun tehostamisen strategiaworkshop > uteliaisuuden herättelystä asiakkaan hurmaamiseen saakka

Kenelle

1. tiimiyttämis, kehittämis -ja strategiapäiviin tiimeille ja työyhteisöille.

2. esim. uusiin työkavereihin tutustumiseen, mission ja vision kirkastamiseen,  arvojen kartoittamiseen tai asiakaspalvelun tehostamiseen. 

 

Kesto: 3 tuntia. Mahdollisuus laajentaa pidempikestoiseksi koulutukseksi.

Menetelmät

 

Workshop perustuu Leonardo da Vincin seitsemään periaatteeseen, joiden avulla opimme tekemään asioita itsekritiikittömästi herättäen luovimman osamme, sisäisen 3-vuotiaamme. Da Vincin periaatteilla jaamme luovan prosessin kahteen osaan, päivätajuiseen ja yötajuiseen. Keskitymme workshopissa mielikuvitusta ja omaa sisäistä matkaamme hyödyntävään yötajuiseen osaan, joka jää yleensä huomiotta ja joka sisältää huiman potentiaalin. 

Periaatteet esitteli Michael J Gelb bestseller-kirjassaan "How To Think Like Leonardo da Vinci Seven Steps To Genius Every Day The Davincian Principles". 

 

Workshopin vaiheet  ->  

Jokainen workshop rakennetaan yksilöllisesti aiheen ja tavoitteen mukaisesti.

Se voi koostua

 

- tiimiytyminen luovan tekemisen parissa 

- renesanssin periaatteet, luovan suunnittelijan stepit 

- luovan prosessin työvaiheiden läpikäyminen 

- sumean alkupään läpikäyminen, uteliasuuden herättely

- sfumato eli muunnosvaiheen läpikäyminen

- yötajuisen eli syvän tiedon haltuunotto

-  löydöksien tekeminen 

- opit ja kopit

- työpajan purku 

VBO Päällikköpäivä VBO Förmansdag 28.2.2014.jpg

Sopi täydellisesti meidän seminaari päällikköpäiväämme!

Jarmo Haapala, Senior Coach, S-Group

Koulutuksen hinta 3h alkaen 1400€ + ALV 

Hintaan vaikuttaa ryhmän koko ja koulutuksen kesto

Pyydä tarjous > 

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com 

gsm +358505996044

Koulutus toteutetaan Lapinlahdessa Venetsian merellisessä Sinisessä huoneessa minkä New York Times nimesi "Helsingin kauneimmaksi neuvotteluhuoneeksi", (15hlö ryhmät). Suuremmat (yli 15hlö ryhmät) päärakennuksen pylvässalissa.

Kouluttajat

Mikko Bossa

AA7DAE1D-0A61-49A4-A30F-8D2C49DC06EC.jpeg

Koulutuksissa hyödynnän Da Vincin periaatteita luovan staregian ymmärtämiseksi. Taiteellisen innovoinnin vahvuuksia ovat kokeilu, rohkeus, leikki, ideoiden yhdistely, pelottomuus, visionäärisyys ja ennakkoluulottomuus. Kun nämä yhdistetään puuttuvana lenkkinä päivätajuiseen innovointiin, niin alkaa tapahtua hienoja asioita, kuten kaikkien aikojen kenties suurin innovaattori Leonardo da Vinci osoitti.

 

"Bossan tyyli kirjoittaa ja kertoa luovasta innovaatiosta on taitava, ymmärrettävä ja innostava. Hänen kertomaansa on helppo ymmärtää moniammatillisilla työkentillä, vaikka ei olisikaan sen alan asiantuntija. Hänen kehittämänsä menetelmänsä perustuvat pitkäaikaiseen, monipuoliseen ja syvälliseen luovuuden tuntemiseen ja kokemukseen. Myös hänen pitkäaikainen kokemuksensa aihepiirin ja siihen liittyvien menetelmien opettajana ja ohjaajana näkyy hänen käyttämissään ja kehittämissään menetelmissä. Niiden käytännönläheisyys, helppotajuisuus ja mukaansatempaavuus tekevät myös muiden alojen ammattilaisille mahdolliseksi innostua niistä ja opetella käyttämään niitä käytännön työssä."

Jari Ranne, psykologi, innovaatioasiantuntija

Olli Freese

IMG-1528_edited.jpg

 

Olli Freese on taidekärpäsen pistämä Lapinlahden taidekoulun kasvatti ja markkinoinnin ja liikkeenjohdon ammattilainen, jolla on myös startup-tausta. Olli rakastaa maalauksen ohella kokkausta ja tietää, että pelkät hyvät raaka-aineet eivät riitä hyvään lopputulokseen, mukana pitää olla tunne ja sielu. Näin syntyy jotain ainutlaatuista ja ilahduttavaa. 

bottom of page