Opetus

Lapinlahden taidekoulu tarjoaa syventävää taidemaalauksen opetusta: 

 

- omassa maalauksessa pidemmälle edenneille taidemaalareille
- taidekouluihin pyrkiville / valmistuneille

- pitkään maalanneille, jotka haluavat syventää omaa tyylilajia

- puoliammattilaisille taidemaalareille, jotka haluavat järjestää omia näyttelyjä
 

Löydä tyylilajisi

Oletko tunne edellä - maalari, joka rakastat värien voimaa ja maalaukseen tunnelmia? Vai piirtäjätyyppi, jolle on luontaista huolellinen kerrosmaalaus ja tilavaikutelmien luominen? Vai kenties kokeilija? Sinulle voisi sopia puhdas värimaalaus. Meillä kaikilla on oma erityinen käden jälkemme. Juuri se itselle sopiva kuvan tekemisen instrumentti. Uniikki tapasi maalata. Kaikki tavat, eli instrumentit ovat yhtä hyviä. Ongelma on usein löytää juuri se itselle sopivin tekniikka. Tässä on tilaisuutesi löytää se. 

 

Avoin ateljé Ryhmässämme sinun on mahdollista löytää ja kehittää maalaustekniikkaasi pitkäjänteisesti. Voit myös yhdistellä erilaisia tekniikoita ja luoda kokonaan oman tapasi maalata. Opettaja antaa teemoja, joita voit hyödyntää omassa maalaamisessasi. Jokaisen jakson jälkeen järjestämme loppupalautteen, jossa saat perusteellisen palautteen ja vertaisarvion.  Pääset kartalle omasta maalausprosessistasi ja kehityt maalarina. 

Tule mukaan!

Löydetään ja räätälöidään sinulle sopivin kuvan tekemisen tekniikka - sinulle omin itseilmaisun instrumentti. Ilmoittautumiset

Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now