Opetus

Lapinlahden taidekoulu tarjoaa syventävää taidemaalauksen opetusta: 

 

- omassa maalauksessa pidemmälle edenneille taidemaalareille
- taidekouluihin pyrkiville / valmistuneille

- pitkään maalanneille, jotka haluavat syventää omaa tyylilajia

- puoliammattilaisille taidemaalareille, jotka haluavat järjestää omia näyttelyjä
 

Löydä tyylilajisi

Oletko tunne edellä - maalari, joka rakastat värien voimaa ja maalaukseen tunnelmia? Vai piirtäjätyyppi, jolle on luontaista huolellinen kerrosmaalaus ja tilavaikutelmien luominen? Vai kenties kokeilija? Sinulle voisi sopia puhdas värimaalaus. Meillä kaikilla on oma erityinen käden jälkemme. Juuri se itselle sopiva kuvan tekemisen instrumentti. Uniikki tapasi maalata. Kaikki tavat, eli instrumentit ovat yhtä hyviä. Ongelma on usein löytää juuri se itselle sopivin tekniikka. Tässä on tilaisuutesi löytää se. 

 

Venetsia Ateljé

 

Ryhmässämme sinun on mahdollista löytää ja kehittää maalaustekniikkaasi pitkäjänteisesti. Voit myös yhdistellä erilaisia tekniikoita ja luoda kokonaan oman tapasi maalata. Opettaja antaa teemoja, joita voit hyödyntää omassa maalaamisessasi. Jokaisen jakson jälkeen järjestämme loppupalautteen, jossa saat perusteellisen palautteen ja vertaisarvion.  Pääset kartalle omasta maalausprosessistasi ja kehityt maalarina. 

Tule mukaan!

 

Löydetään ja räätälöidään sinulle sopivin kuvan tekemisen tekniikka - sinulle omin itseilmaisun instrumentti.

Värin ja muodon juhla

 

Syksyn 2020 aihe on puhdas maalaus. Syvennymme puhtaan maalauksen ideaan, historiaan, eri aikakausiin, tekniikoihin ja tyyleihin. Puhdas värimaalaus, minimalismi, orgaaninen maalaus, materiaalimaalaus, ekspressionismi ja abstrahointi. Opettaja antaa sinulle maalauksen aiheita, teemoja ja tekniikoita tukemaan ja syventämään omaa ilmaisuasi. Ryhmä on avoin ateljé, jossa voit myös maalata omia aiheitasi halutessasi. Voit myös kokeilla esittävän ja klassisen maalauksen yhdistelmätekniikoita ja maalata itsesi näköistä nykytaidetta. Etsimme ja löydämme juuri sinulle sopivan tavan maalata ja tehdä kuvaa. Saamme esille oman sisäisen taiteilijasi ilmaisuvoiman ja löydämme ilon maalaamiseen. Tervetuloa!

 

 

Pitkäaikaisen oppilaan palaute,

 

"Lämmin kiitos paneutuvasta ja taidepedagogisesti taitavasta ohjauksesta. Tiedän opettajana olleena, kuinka haastavaa on ”massakustomoida” opetusta. Se tarkoittaa tässä - tarjota henkilökohtaista merkitystä ja yleistä taiteen teoriaa ja praktiikkaa sopivana kombona. Onnistut hienosti. Tuet jokaisen oman taiteilijuuden kehittymistä. Moni opettaa vain ”yleisellä tasolla” tunnistamatta oppijan erityisyyttä. Taidetta tarvitaan näinä aikoina entistä kipeämmin." Tarja

 

Ilmoittautumiset

Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now