top of page

Tule mukaan iloiseen ryhmäämme!

HUOM! Taidekoulu on siirtynyt pääasiassa etäopetukseen, joten oma työtila / ateljé on hyvä olla opiskelun sujumiseksi. Opettaja käy työtilassa paikan päällä arvioimassa töitä. Voit kuitenkin osallistua opetukseen myös opettajan työhuoneella Westendissä.  Alku, väli -ja loppupalautteisiin koulu käyttää merellistä sinistä huonetta. Jokainen oppilas saa oman maalauspöydän jossa voi säilyttää maalaustarvikkeita. Koulussa on maalaustelineet. Oppilaat voivat säilyttää maalauksia koulussa lukukauden ajan. 

 

Syyslukukausi 2023

 

Syksyn aiheena rohkea orgaaninen maalaus 

Maalauksen polulla tutustumme omaan kädenjälkeemme ja tapaamme maalata. Oma polkusi voi olla kuin ohjattu luontopolku tai elämyksellinen seikkailun polku, aina vapaaseen kalliokiipeilyyn saakka, vaikkapa ihan ilman köysiä. Ryhmässämme on monta puhdasta maalaria, näitä maalaustaiteen kalliokiipeilijöitä, jotka ovat tehneet tosi rohkeasti ihan mielettömiä matkoja omalla maalauksen polullaan. Ja kuten näkyy lopputuloksista on tullut hienoja löydöksiä! Ja kuten aina, kaikkien vaikeuksien, kriisien ja matkaan luontevasti kuuluvien sumujenkin jälkeen ovat löytäneet lopulta vääjäämättä näköalapaikalle, josta avautuu huima näkymä, valmis maalaus tai teos. Maalaamisessa ratkaisevaa on uteliaisuus, sinnikkyys ja rohkeus avautua luovimmalle osallemme, sisäiselle 3-vuotiaallemme joka osaa tehdä kehollista orgaanista maalauksen jälkeä, mikä on myös sujuvan kuvakielen merkki. Näin löytyy se oma maalauksen tapa ja kädenjälki. Taidehan on pohjimmiltaan pyrkimystä välittömään kommunikaatioon. 

 

https://www.lapinlahdentaidekoulu.com/ilmoittautumiset

Henkilökohtainen konsultaatio 

Oletko järjestämässä näyttelyä? Onko työsi jumissa? Kaipaatko ammattimaista arviointia?  Saat hyvän ja perusteellisen arvion työskentelystäsi. Mahdollisuusnäyttelyjen kuratointiin myös paikan päällä.

Ks. ilmoittautumiset  

 

 

Pop-in maalaus 

Taide-elämys tiimeille / yrityksille 2-3h 

 

Tule nauttimaan maalaamisesta ammattitaiteilijan ohjauksessa. Käytössämme on ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa tai Pylvässali päärakennuksessa. Päivä on Avoin Ateljé jossa jokaisesta löytyy ihan oikea taiteilija! Opettaja ohjeistaa perusteellisesti maalauskerralle ja ohjaa maalausprosessiasi. Saat yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet taideteokset mukaan työpaikkaasi piristämään! Sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän. Kyselyt sähköpostitse tai puhelimella.

Ks Pop-in

Paint & Wine / beer

Maalaus ja ruokailu Workshop tiimelle, kaveri ja työporukoille, synttäreille 

 

Huippusuosittu väri-iloittelu nykymaalauksen hengessä kaveri - ja synttäri tai polttari porukoille, tiimeille ja organisaatioille. Sisältää kaikki materiaalit, ohjauksen ja hauskan loppuarvion, jossa jokainen maalari saa kertoa omin sanoin omasta teoksestaan. Viinit / oluet  eivät kuulu tarjoukseen vaan tilaaja saa itse valita tuoda itselleen sopivat viinit / oluet maisteluun.

Ks Paint & Wine 

 

Leonardo Workshop

Opimme ottamaan mielikuvituksen osaksi muotoilua ja yhdistämään asioita luovasti yllättävillä tavoilla, kenties suurimman innovaattorin Leonardo da Vincin jalanjäljissä

Renessanssin seitsemän periaattetta ovat tiekartta luovan innovoinnin työvaiheisiin. Periaatteet esitteli Michael J Gelb bestseller kirjassaan, How To Think Like Leonardo da Vinci Seven Steps To Genius Every Day The Davincian Principles. Leonardo suunnittelu vahvistaa omaa luovaa ajatteluasi ja antaa puhdasta luovan ideoinnin käyttövoimaa innovointiisi. Opit yhdistämään päivätajuisen ja yötajuisen ajattelun, tiedon ja mielikuvituksen supervoimaksi, kuten Leonardo da Vinci. Näin opit näkemään luovaan prosessiin kuuluvat haasteet voimavarana ja luovuuden moottorina, jotka laajentavat osaamistasi ja  nostavat projektisi uudelle tasolle. Saat käyttöösi luovan mestarisuunnittelijan menetelmät ja opit soveltamaan luovia ratkaisuja työyhteisösi haasteisiin. 

Ks Leonardo Workshop

Venetsia-rakennus

 

ympäristöineen on kaupungin luova hot spot, jossa tapahtuu monialaista luovaa pöhinää. Hopeapajujen ja veden äärellä sijaitseva 1800-luvun rakennus sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla ja sopii täydellisesti taidekoulun toimipaikaksi. Kävely puistojen halki Venetsiaan rauhoittaa mielen ja saa ajatukset irti arjesta. Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Siellä sijaitsee Lapinlahden lähteen kahvila, josta saat keittoa ja salaattia lounasaikaan, sekä uutuutena Venetsiassa Cafe Metsäpaahtimo.  

https://www.facebook.com/cafemetsapaahtimo​  Lapinlahdessa on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. 

 

Seuraa instassa ja facebookissa:

https://www.instagram.com/lapinlahdentaidekoulu

https://www.facebook.com/taidevalmennus

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

 

Nähdään Lapparissa! 
 

IMG_3393.jpeg
IMG_4905.jpeg
1 (3) 8.jpg
bottom of page