Tule mukaan iloiseen ryhmäämme!

LUKUKAUSI alkaa 20.10. 2022 ja päättyy 1.12.2022

 

https://www.lapinlahdentaidekoulu.com/ilmoittautumiset

 

Syksyn 2022 maalauksen aiheena on pieni ihminen

 

Voit lähestyä aihetta monesta eri suunnasta omasta tyylilajistasi riippuen. Opettaja ohjaa löytämään sopivan lähestymistavan aiheeseen. Maalaus voi olla symbolinen, värimaalaus tai esittävä. Picasso kuvasi omaa taiteen tekemisen matkaansa nuoruudesta kypsään ikään seuraavasti. "Minulta kesti neljä vuotta maalata kuin Rafael, mutta koko aikuisikä maalata kuin pieni lapsi". Syksyllä otetaan siis yhteys pieneen ihmiseen ja opitaan maalaamaan ennakkoluulottomasti ja pelottomasti kuin lapsi. Tarkempaan tekemiseen tottuneille, aihetta voi lähestyä myös vaikkapa figuurimaalauksen kautta, esimerkiksi omien lasten tai lastenlasten kuvaamisen kautta.

 

https://mikkobossa.blogspot.com/2022/08/pieni-ihminen.html 

Korona info: Opetus jatkuu meillä normaalisti turvavälit ja kokoontumisrajoitukset huomioiden. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää kaikkea tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan! Koitetaan myös pestä käsiä ahkerasti. Desifioimme kaikki kahvat ja hanat Venetsia-rakennuksessa.

 

Venetsiasta Valssaamoon ryhmänäyttely 

Kaapelitehtaalla 14.1-12.2.2023 

Venetsiasta Valssaamoon on kymmenen nykytaiteilijan yhteinen näyttely - monipuolinen ja laadukas katsaus nykytaiteen uusimpiin suuntauksiin. Taiteilijoilla on yhteistä taustaa Lapinlahden Taidekoulussa, joka toimii inspiroivassa Venetsia-rakennuksessa. Sieltä jokainen on jossain vaiheessa saanut syventävää opastusta, tukea ja inspiraatiota omaan taiteilijan tarinaansa, taiteilijan uraansa.

 

Näyttelyyn osallistuvat taiteilijat hyödyntävät töissään erilaisia taustojaan, joten esillä on kymmenen persoonallista ja laadukasta kokonaisuutta.

 

Näyttelyn yhteydessä järjestetään myös työpajoja, tapahtumia ja erilaisia tapaamisia. Näin Kaapelitehtaan Valssaamon isoon tilaan rakentuu monipuolinen ja inspiroiva taidetapahtuma; mielenkiintoisia kohtaamisia taiteen hengessä. 

https://www.venetsiastavalssaamoon.com/

Seuraa instassa

https://www.instagram.com/venetsiastavalssaamoon/

 

Henkilökohtainen konsultaatio 

Oletko järjestämässä näyttelyä? Onko työsi jumissa? Kaipaatko ammattimaista arviointia?  Saat hyvän ja perusteellisen arvion työskentelystäsi. Mahdollisuusnäyttelyjen kuratointiin myös paikan päällä.

 

Ks. ilmoittautumiset  

 

 

 Pop-in maalaus saapui Lapinlahteen

 

Taide-elämys tiimeille / yrityksille 3h. Tule nauttimaan maalaamisesta ammattitaiteilijan ohjauksessa. Käytössämme on ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa tai Pylvässali päärakennuksessa. Päivä on Avoin Ateljé jossa jokaisesta löytyy ihan oikea taiteilija! Opettaja ohjeistaa perusteellisesti maalauskerralle ja ohjaa maalausprosessiasi. Saat yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet taideteokset mukaan työpaikkaasi piristämään! Sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän. Kyselyt sähköpostitse tai puhelimella. Ks Pop-in

Uutta yrityksille - Leonardo luovat palvelut  

www.leonardopalvelut.com

Venetsia-rakennus ympäristöineen on kaupungin luova hot spot, jossa tapahtuu monialaista luovaa pöhinää. Hopeapajujen ja veden äärellä sijaitseva 1800-luvun rakennus sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla ja sopii täydellisesti taidekoulun toimipaikaksi. Kävely puistojen halki Venetsiaan rauhoittaa mielen ja saa ajatukset irti arjesta. Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Siellä sijaitsee Lapinlahden lähteen kahvila, josta saat keittoa ja salaattia lounasaikaan, sekä uutuutena Venetsiassa Cafe Metsäpaahtimo.  

https://www.facebook.com/cafemetsapaahtimo​  Lapinlahdessa on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. 

 

Seuraa instassa ja facebookissa:

https://www.instagram.com/lapinlahdentaidekoulu

https://www.facebook.com/taidevalmennus

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

 

Nähdään Lapparissa! 
 

IMG_3393.jpeg
LAP 1.jpeg
1 (3) 8.jpg