Herätä uteliaisuutesi!

Hyväntuulisessa ryhmässämme etsimme ja löydämme sinulle sopivan tavan maalata ja tehdä kuvaa. Syvennymme myös nykymaalauksen tekniikoihin ja tyyleihin;  ekspressionismi, piirtämällä maalaaminen, puhdas värimaalaus, minimalismi, orgaaninen maalaus, materiaalimaalaus ja abstrahointi. Meillä kaikilla on omat kiinnostuksen kohteemme. Voit vaikka kokeilla esittävän ja klassisen maalauksen yhdistelmätekniikoita ja maalata itsesi näköistä nykytaidetta. Saamme esille oman sisäisen taiteilijasi ilmaisuvoiman ja löydämme ilon maalaamiseen.

Lapinlahden taidekoulu toimii Lapinlahdessa Venetsia-rakennuksessa. Kävely puistojen halki hopeapajujen ja veden äärellä sijaitsevaan Venetsiaan saa ajatukset irti arjesta kohti omaa luovaa tekemistä. Lapinlahden taidekoulu on profiloitunut hiukan pidemmälle ehtineiden taidemaalarien tyylin ja tekniikan kehittämiseen. Harjoittelu tekee mestarin ja tekemällä löydetään ilo sekä innostus maalaamiseen. Opettaja räätälöi juuri sinulle sopivan tavan oppia maalaamista ja näin kehityt maalarina. 

 

Syksyn aihe on minimalismi nykytaiteessa - maalauksen uudet aloitukset. Pureudumme siihen mitä kaikkea sinun on hyvä ottaa huomioon kun lähdet maalaamaan uutta teosta?

 

Nykymaalauksessa korostuu aiheen ja tekniikan rajaamisen vaatimus. Se tarkoittaa sopivien materiaalien, tekniikan sekä toimivan tekotavan valitsemista. Omaan tekemiseen sopivat maalaustekniikat löydät usein vain luonnostelemalla ja kokeilemalla, kunnes löytyy se itselle toimivin tapa maalata. Siksi alussa onkin hyvä olla ennakkoluuloton ja utelias erilaisille vaihtoehdoille. Opettaja ohjaa ja auttaa sinua, kunnes sopiva maalauksen instrumentti löytyy ja toimii optimaalisesti, silloin ollaan jo pitkällä. Syyslukukaudella harjoitellaan myös taiteen mestarien käyttämiä tekniikoita tuottaa hienoja ideoita ja visioita maalausten aiheiksi. Opettajalla on antaa tähän erinomaisia neuvoja, sillä kesä on kulunut - Leonardo Spirit kirjan viimeistelyn parissa. Kirja tarjoaa taiteen voimatyökalut, joita ovat; chillailu - tietoinen viipyily, draaman kaari sekä unityöskentely.

 

 

Tule mukaan!

LUKUKAUSI alkaa 2.9.2021 ja päättyy 2.12.2021

 

https://www.lapinlahdentaidekoulu.com/ilmoittautumiset

 

 

Korona info: Opetus jatkuu meillä normaalisti turvavälit ja kokoontumisrajoitukset huomioiden. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää kaikkea tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan! Koitetaan myös pestä käsiä ahkerasti. Desifioimme kaikki kahvat ja hanat Venetsia-rakennuksessa.

 

Henkilökohtainen konsultaatio 

Oletko järjestämässä näyttelyä? Onko työsi jumissa? Kaipaatko ammattimaista arviointia?  Saat erittäin hyvän ja perusteellisen arvion työskentelystäsi. Mahdollisuusnäyttelyjen kuratointiin myös paikan päällä.

 

Ks. ilmoittautumiset  

 

 

Uutta yrityksille. Maailmalla super suosittu Pop-in maalaus saapui Lapinlahteen

 

Taide-elämys tiimeille / yrityksille 3h. Tule nauttimaan maalaamisesta ammattitaiteilijan ohjauksessa. Käytössämme on ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa tai Pylvässali päärakennuksessa. Päivä on Avoin Ateljé jossa jokaisesta löytyy ihan oikea taiteilija! Opettaja ohjeistaa perusteellisesti maalauskerralle ja ohjaa maalausprosessiasi. Saat yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet taideteokset mukaan työpaikkaasi piristämään! Sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän. Kyselyt sähköpostitse tai puhelimella. Ks Pop-in

Uutta yrityksille - Luovat palvelut Lapinlahdessa: www.dreamstateinnovation.com

 

 

Venetsia-rakennus ympäristöineen on kaupungin luova hot spot, jossa tapahtuu monialaista luovaa pöhinää. Hopeapajujen ja veden äärellä sijaitseva 1800-luvun rakennus sijaitsee parhaalla paikalla ja sopii täydellisesti taidekoulun toimipaikaksi. Kävely puistojen halki Venetsiaan rauhoittaa mielen ja saa ajatukset irti arjesta. Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Siellä sijaitsee Lapinlahden lähteen kahvila, josta saat keittoa ja salaattia lounasaikaan, sekä uutuutena Venetsiassa Cafe Metsäpaahtimo.  

https://www.facebook.com/cafemetsapaahtimo​  Lapinlahdessa on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. 

 

Seuraa meitä instassa ja facebookissa:

https://www.instagram.com/lapinlahdentaidekoulu

https://www.facebook.com/taidevalmennus

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

 

Nähdään Lapinlahdessa! 
 

IMG_3393.jpeg
LAP 1.jpeg
1 (3) 8.jpg