top of page

Tule mukaan iloiseen ryhmäämme!

LUKUKAUSI alkaa 26.1. 2023 ja päättyy 4.5.2023

 

https://www.lapinlahdentaidekoulu.com/ilmoittautumiset

Kevään 2023 aiheena on monimuotoisuus / eläin 

 

Tutkimme maalauksen keinoin suhdettamme luontoon ja eläimiin. Voit lähestyä aihetta esittävästi, symbolisesti tai ei esittävästi omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Voit käyttää valokuvia tai etsiä esikuvia / esimerkkejä monista eri maalaustaiteen aikakausista. Vinkki: seuraa uteliaisuuttasi! 

 

https://mikkobossa.blogspot.com/2023/01/monimuotoisuus-elain.html 

Venetsiasta Valssaamoon ryhmänäyttely 

Kaapelitehtaalla 14.1-12.2.2023 

Venetsiasta Valssaamoon on kymmenen nykytaiteilijan yhteinen näyttely - monipuolinen ja laadukas katsaus nykytaiteen uusimpiin suuntauksiin. Taiteilijoilla on yhteistä taustaa Lapinlahden Taidekoulussa, joka toimii inspiroivassa Venetsia-rakennuksessa. Sieltä jokainen on jossain vaiheessa saanut syventävää opastusta, tukea ja inspiraatiota omaan taiteilijan tarinaansa, taiteilijan uraansa.

 

Näyttelyyn osallistuvat taiteilijat hyödyntävät töissään erilaisia taustojaan, joten esillä on kymmenen persoonallista ja laadukasta kokonaisuutta.

 

Näyttelyn yhteydessä järjestetään myös työpajoja, tapahtumia ja erilaisia tapaamisia. Näin Kaapelitehtaan Valssaamon isoon tilaan rakentuu monipuolinen ja inspiroiva taidetapahtuma; mielenkiintoisia kohtaamisia taiteen hengessä. 

https://www.venetsiastavalssaamoon.com/

Seuraa instassa

https://www.instagram.com/venetsiastavalssaamoon/

 

Henkilökohtainen konsultaatio 

Oletko järjestämässä näyttelyä? Onko työsi jumissa? Kaipaatko ammattimaista arviointia?  Saat hyvän ja perusteellisen arvion työskentelystäsi. Mahdollisuusnäyttelyjen kuratointiin myös paikan päällä.

 

Ks. ilmoittautumiset  

 

 

 Pop-in maalaus 

 

Taide-elämys tiimeille / yrityksille 3h. Tule nauttimaan maalaamisesta ammattitaiteilijan ohjauksessa. Käytössämme on ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa tai Pylvässali päärakennuksessa. Päivä on Avoin Ateljé jossa jokaisesta löytyy ihan oikea taiteilija! Opettaja ohjeistaa perusteellisesti maalauskerralle ja ohjaa maalausprosessiasi. Saat yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet taideteokset mukaan työpaikkaasi piristämään! Sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän. Kyselyt sähköpostitse tai puhelimella. Ks Pop-in

Leonardo luovat palvelut tiimeille 

www.leonardopalvelut.com

Venetsia-rakennus ympäristöineen on kaupungin luova hot spot, jossa tapahtuu monialaista luovaa pöhinää. Hopeapajujen ja veden äärellä sijaitseva 1800-luvun rakennus sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla ja sopii täydellisesti taidekoulun toimipaikaksi. Kävely puistojen halki Venetsiaan rauhoittaa mielen ja saa ajatukset irti arjesta. Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Siellä sijaitsee Lapinlahden lähteen kahvila, josta saat keittoa ja salaattia lounasaikaan, sekä uutuutena Venetsiassa Cafe Metsäpaahtimo.  

https://www.facebook.com/cafemetsapaahtimo​  Lapinlahdessa on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. 

 

Seuraa instassa ja facebookissa:

https://www.instagram.com/lapinlahdentaidekoulu

https://www.facebook.com/taidevalmennus

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

 

Nähdään Lapparissa! 
 

IMG_3393.jpeg
IMG_4035.jpg
1 (3) 8.jpg
bottom of page