Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

Tule löytämään oma ja uniikki ilmaisu maalaamiseen ja se kaikista paras itselle sopiva maalauksen instrumentti. Koulu antaa opetusta yhdistelmätekniikoiden oppimiseen ja nykytaiteen maalaamiseen. Koulu on profiloitunut pidemmälle ehtineiden taidemaalarien tyylin ja tekniikan kehittämiseen. Painotus opetuksessa on sanalla taide.

 

Ryhmiä on kaksi, iltaryhmä maanantaisin Klo 16:00 - 21:00 ja päiväryhmä torstaisin Klo 10:00-16:00. Voit valita mieleisesi ajan ja / tai osallistua molemmille kerroille. Voit myös kokeilla kurssia puolen lukukauden ajan. Oppilaspaikkoja on rajallisesti. Ensimmäisellä kerralla tutustumme kouluun ja Lapinlahden alueeseen, sekä opetussuunnitelmaan.

 

ILMOITTAUDU KEVÄTLUKUKAUDELLE 2020

 

BARCELONAAN MAALAAMAAN!

Keväällä lähdemme Kataloniaan, Arenys de Marin pikkukaupunkiin maalaamaan. Arenys de Mar tarkoittaa meren hiekkaa kataloniaksi, on viehättävä rannikkokaupunki noin 40 km Barcelonan pohjoispuolella. Kaupungissa sijaitsee suomalainen taiteilijaresidenssi, jossa lukuisat suomalaiset taiteilijat ovat vuosikymmenten ajan käyneet työskentelemässä ja inspiroitumassa. Kurssiin sisältyy 5h taideopetusta päivässä. Maalaamme akryyleillä tai öljyväreillä. Suositellaan piirustusvälineitä, sekä akvarellejä luonnosteluun. Lisäksi käymme tutustumassa kuuluisiin Miró- ja Dali- museoihin. Teemme myös retken Gironan keskiaikaisen kaupunkiin. Tule mukaan ja pääset nauttimaan Katalonian kevään upeista väreistä! Kurssin opettajana toimii kuvataiteilija Mikko Kirjavainen. Mikko on pääkaupunkiseudun työväenopistojen ja taiteilijaseuran pidetty taideopettaja 10 vuoden kokemuksella. Koko kurssin hinta on 320€. Huom! voit osallistua myös lyhyemmäksi ajaksi. Päivän kurssihinta on 35€. Kurssin hinta sisältää taideopetuksen, osallistujat maksavat itse matkat ja majoituksen. Tarvittaessa opettaja neuvoo käytännön asioissa sekä majoituksen järjestämisessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostiin: taidevalmennus@gmail.com

https://www.lapinlahdentaidekoulu.com/ilmoittautumiset

Tervetuloa!
Taideopettaja Mikko Kirjavainen

 

 

Venetsia-rakennus ympäristöineen on kaupungin luova hot spot, jossa tapahtuu paljon luovaa pöhinää. Hopeapajujen ja veden äärellä sijaitseva 1800-luvun rakennus sopii taidekoulun toimipaikaksi. Kävely puistojen halki Venetsiaan rauhoittaa mielen ja saa ajatukset irti arjesta. Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Siellä sijaitsee laadukas Loop - hävikkiruokaravintola, sekä Lapinlahden lähteen kahvila, josta saat keittoa ja salaattia lounasaikaan, sekä uutuutena Venetsiassa kahvila Aura https://www.facebook.com/KahvilaPuotiAura/. Lapinlahdessa on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now