Leonardon tekniikkaa nykymaalaukseen

Hyväntuulisessa ryhmässämme etsimme ja löydämme sinulle sopivan tavan maalata ja tehdä kuvaa. Syvennymme myös nykymaalauksen tekniikoihin ja tyyleihin;  ekspressionismi, piirtämällä maalaaminen, puhdas värimaalaus, minimalismi, orgaaninen maalaus, materiaalimaalaus ja abstrahointi. Meillä kaikilla on omat kiinnostuksen kohteemme. Voit vaikka kokeilla esittävän ja klassisen maalauksen yhdistelmätekniikoita ja maalata itsesi näköistä nykytaidetta. Saamme esille oman sisäisen taiteilijasi ilmaisuvoiman ja löydät ilon maalaamiseen.

Lapinlahden taidekoulu toimii Lapinlahdessa Venetsia-rakennuksessa. Kävely puistojen halki hopeapajujen ja veden äärellä sijaitsevaan Venetsiaan saa ajatukset irti arjesta kohti omaa luovaa tekemistä. Lapinlahden taidekoulu on profiloitunut hiukan pidemmälle ehtineiden taidemaalarien tyylin ja tekniikan kehittämiseen. Harjoittelu tekee mestarin ja tekemällä löydetään innostus maalaamiseen. Opettaja räätälöi juuri sinulle sopivan tavan oppia maalaamista ja näin kehityt maalarina. 

 

Kevään 2022 aiheena Leonardon SFUMATO tekniikka

 

Vuonna 2022 minulla on ilo tuoda ripaus Renessanssia nykypäivään! Termi tarkoittaa Leonardon kehittämää valohämytekniikkaa taidemaalauksessa, jossa luodaan utumainen kaukaisuuteen katoava vaikutelma. Samaan tapaan on myös sinunkin maalaaminen oikein oivallettuna - yritys kurkoittaa utuiseen sanattomaan ja tehdä siellä löytöjä. Utumainen mielikuvitustamme kiihottava lähestymistapa avaa portit alitajuntaan, saaden meidät ilmaisemaan tunteiden ja kehon kieltä. Voit oppia hyödyntämään Leonardon tekniikkaa tyylilajista riippumatta omassa maalauksessasi. Sfumato tekniikka sopiikin yhtä lailla klassiseen, Alla Prima tai nykymaalaukseen. Erityisen hyvin se sopii ihan maalausprosessin alkuun. Voi hyvin sanoa, että Leonardon ollessa kyseessä, on tässä yksi taidemaalauksen historian suurimmista keksinnöistä!

 

Tule mukaan!

Puoli LUKUKAUTTA alkaa 3.3.2022 ja päättyy 14.4.2022

 

https://www.lapinlahdentaidekoulu.com/ilmoittautumiset

 

 

Korona info: Opetus jatkuu meillä normaalisti turvavälit ja kokoontumisrajoitukset huomioiden. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää kaikkea tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan! Koitetaan myös pestä käsiä ahkerasti. Desifioimme kaikki kahvat ja hanat Venetsia-rakennuksessa.

 

Henkilökohtainen konsultaatio 

Oletko järjestämässä näyttelyä? Onko työsi jumissa? Kaipaatko ammattimaista arviointia?  Saat hyvän ja perusteellisen arvion työskentelystäsi. Mahdollisuusnäyttelyjen kuratointiin myös paikan päällä.

 

Ks. ilmoittautumiset  

 

 

 Pop-in maalaus saapui Lapinlahteen

 

Taide-elämys tiimeille / yrityksille 3h. Tule nauttimaan maalaamisesta ammattitaiteilijan ohjauksessa. Käytössämme on ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa tai Pylvässali päärakennuksessa. Päivä on Avoin Ateljé jossa jokaisesta löytyy ihan oikea taiteilija! Opettaja ohjeistaa perusteellisesti maalauskerralle ja ohjaa maalausprosessiasi. Saat yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet taideteokset mukaan työpaikkaasi piristämään! Sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän. Kyselyt sähköpostitse tai puhelimella. Ks Pop-in

Uutta yrityksille - Leonardo luovat palvelut  

www.leonardopalvelut.com

Venetsia-rakennus ympäristöineen on kaupungin luova hot spot, jossa tapahtuu monialaista luovaa pöhinää. Hopeapajujen ja veden äärellä sijaitseva 1800-luvun rakennus sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla ja sopii täydellisesti taidekoulun toimipaikaksi. Kävely puistojen halki Venetsiaan rauhoittaa mielen ja saa ajatukset irti arjesta. Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Siellä sijaitsee Lapinlahden lähteen kahvila, josta saat keittoa ja salaattia lounasaikaan, sekä uutuutena Venetsiassa Cafe Metsäpaahtimo.  

https://www.facebook.com/cafemetsapaahtimo​  Lapinlahdessa on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. 

 

Seuraa meitä instassa ja facebookissa:

https://www.instagram.com/lapinlahdentaidekoulu

https://www.facebook.com/taidevalmennus

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

 

Nähdään Lapparissa! 
 

IMG_3393.jpeg
LAP 1.jpeg
1 (3) 8.jpg