Kesäkurssit 2021

 

Maalaamme kesäisiä aiheita puistojen ympäröimässä kauniissa ja merellisessä Lapinlahdessa kesäkuussa ja elokuussa. Ks lisätiedot kohdasta - kesäkurssit. 

 

Herätä uteliaisuutesi!

Hyväntuulisessa ryhmässämme etsimme ja löydämme sinulle sopivan tavan maalata ja tehdä kuvaa. Voit vaikka kokeilla esittävän ja klassisen maalauksen yhdistelmätekniikoita ja maalata itsesi näköistä nykytaidetta. Saamme esille oman sisäisen taiteilijasi ilmaisuvoiman ja löydämme ilon maalaamiseen.

Lapinlahden taidekoulu toimii Lapinlahdessa Venetsia-rakennuksessa. Kävely puistojen halki hopeapajujen ja veden äärellä sijaitsevaan Venetsiaan saa ajatukset irti arjesta ja ohjaa ne kohti omaa luovaa tekemistä. Lapinlahden taidekoulu on profiloitunut hiukan pidemmälle ehtineiden taidemaalarien tyylin ja tekniikan kehittämiseen. Harjoittelu tekee mestarin ja tekemällä löydetään ilo sekä innostus maalaamiseen. Opettaja räätälöi juuri sinulle sopivan tavan oppia maalaamista ja näin kehityt maalarina. 

 

Meillä kaikilla on omat kiinnostuksen kohteemme. Syyslukukaudella tutkitaan ja kartoitetaan omia kiinnostuksen kohteita tarkemmin. Utelias taiteen tekeminen tuottaa kiinnostavia aiheita, kiinnostavaa jälkeä ja viivaa. Hyödynnetään Leonardon periaatteet nykytaiteen kontekstissa. Maalataan liikkuvaa figuuria. Haetaan omaan tekemiseen orgaanisuus, sommittelu ja liike. Syvennymme myös nykymaalauksen tekniikoihin ja tyyleihin;  ekspressionismi, piirtämällä maalaaminen, puhdas värimaalaus, minimalismi, orgaaninen maalaus, materiaalimaalaus ja abstrahointi. 

 

Tule mukaan!

LUKUKAUSI alkaa 30.8.2021 ja päättyy 2.12.2021

 

https://www.lapinlahdentaidekoulu.com/ilmoittautumiset

 

 

Korona info: Opetus jatkuu meillä normaalisti. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää kaikkea tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan! Koitetaan myös pestä käsiä ahkerasti. Desifioimme kaikki kahvat ja hanat Venetsia-rakennuksessa.

 

Uutta!  Henkilökohtainen konsultaatio 

Oletko järjestämässä näyttelyä? Onko työsi jumissa? Kaipaatko ammattimaista arviointia?  Saat erittäin hyvän ja perusteellisen arvion työskentelystäsi. Mahdollisuus myös näyttelyjen kuratointiin paikan päällä.

 

Ks. ilmoittautumiset  

 

 

Uutta yrityksille. Maailmalla super suosittu Pop in maalaus saapui Lapinlahteen

 

Taide-elämys tiimeille / yrityksille 5h. Tule nauttimaan maalaamisesta ammattitaiteilijan ohjauksessa. Käytössämme on ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa tai Pylvässali päärakennuksessa. Päivä on Avoin Ateljé jossa jokaisesta löytyy ihan oikea taiteilija! Opettaja ohjeistaa perusteellisesti maalauskerralle ja ohjaa maalausprosessiasi. Saat yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet taideteokset mukaan työpaikkaasi piristämään! Sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän. Kyselyt sähköpostitse tai puhelimella. 

 

 

Venetsia-rakennus ympäristöineen on kaupungin luova hot spot, jossa tapahtuu monialaista luovaa pöhinää. Hopeapajujen ja veden äärellä sijaitseva 1800-luvun rakennus sijaitsee parhaalla paikalla ja sopii täydellisesti taidekoulun toimipaikaksi. Kävely puistojen halki Venetsiaan rauhoittaa mielen ja saa ajatukset irti arjesta. Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Siellä sijaitsee laadukas Loop - hävikkiruokaravintola, sekä Lapinlahden lähteen kahvila, josta saat keittoa ja salaattia lounasaikaan, sekä uutuutena Venetsiassa Cafe Metsäpaahtimo https://www.facebook.com/cafemetsapaahtimo​ Iltaterassi Albatrossin kesäterasilla voit nauttia laadukasta viiniä tai artesaaniolutta. Lapinlahdessa on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. 

 

Seuraa meitä instassa ja facebookissa:

https://www.instagram.com/lapinlahdentaidekoulu

https://www.facebook.com/taidevalmennus

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

 

Nähdään Lapparissa! 
 

IMG_3393.jpeg
LAP 1.jpeg
1 (3) 8.jpg