LUKUKAUSI alkaa 01.03.2021 ja päättyy 15.04.2021

Herätä uteliaisuutesi!

Meillä kaikilla on omat kiinnostuksen kohteemme. Kevätlukukaudella tutkitaan ja kartoitetaan omia kiinnostuksen kohteita tarkemmin. Utelias taiteen tekeminen tuottaa kiinnostavia aiheita, kiinnostavaa jälkeä ja viivaa. Hyödynnetään Leonardon tekniikat nykytaiteen kontekstissa! Maalataan liikkuvaa figuuria. Haetaan omaan tekemiseen orgaanisuus, sommittelu ja liike. Syvennymme myös nykymaalauksen tekniikoihin ja tyyleihin;  ekspressionismi, piirtämällä maalaaminen, puhdas värimaalaus, minimalismi, orgaaninen maalaus, materiaalimaalaus ja abstrahointi.

 

Hyväntuulisessa ryhmässämme etsimme ja löydämme sinulle sopivan tavan maalata ja tehdä kuvaa. Voit vaikka kokeilla esittävän ja klassisen maalauksen yhdistelmätekniikoita ja maalata itsesi näköistä nykytaidetta. Saamme esille oman sisäisen taiteilijasi ilmaisuvoiman ja löydämme ilon maalaamiseen.

 

Tule mukaan!

 

https://www.lapinlahdentaidekoulu.com/ilmoittautumiset

 

Korona info: Opetus jatkuu meillä normaalisti. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää kaikkea tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan! Koitetaan myös pestä käsiä ahkerasti. Desifioimme kaikki kahvat ja hanat Venetsia-rakennuksessa.

 

Lapinlahden taidekoulu toimii Lapinlahdessa Venetsia-rakennuksessa. Kävely puistojen halki hopeapajujen ja veden äärellä sijaitsevaan Venetsiaan saa ajatukset irti arjesta ja ohjaa ne kohti omaa luovaa tekemistä. Lapinlahden taidekoulu on profiloitunut hiukan pidemmälle ehtineiden taidemaalarien tyylin ja tekniikan kehittämiseen. Harjoittelu tekee mestarin ja tekemällä löydetään ilo sekä innostus maalaamiseen. Opettaja räätälöi juuri sinulle sopivan tavan oppia maalaamista ja näin kehityt maalarina. 

UUTTA!  Henkilökohtainen konsultaatio / kuratointi

Oletko järjestämässä näyttelyä? Onko työsi jumissa? Kaipaatko ammattimaista arviointia?  Saat erittäin hyvän ja perusteellisen arvion työskentelystäsi. Mahdollisuus myös näyttelyjen kuratointiin paikan pääällä.

 

Ks. ilmoittautumiset  

 

 

UUTTA yrityksille! Maailmalla super suosittu POP IN maalaus saapui Lapinlahteen

 

Taide-elämys tiimeille / yrityksille 5h. Tule nauttimaan maalaamisesta ammattitaiteilijan ohjauksessa Klo 10:00-16:00. Käytössämme on ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa tai Pylvässali päärakennuksessa. Päivä on Avoin Ateljé jossa jokaisesta löytyy takuulla oikea taiteilija! Opettaja ohjeistaa perusteellisesti maalauskerralle ja ohjaa maalausprosessiasi. Saat yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet taideteokset mukaan työpaikkaa piristämään! Sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän.

Venetsia-rakennus ympäristöineen on kaupungin luova hot spot, jossa tapahtuu paljon luovaa pöhinää. Hopeapajujen ja veden äärellä sijaitseva 1800-luvun rakennus sopii taidekoulun toimipaikaksi. Kävely puistojen halki Venetsiaan rauhoittaa mielen ja saa ajatukset irti arjesta. Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Siellä sijaitsee laadukas Loop - hävikkiruokaravintola, sekä Lapinlahden lähteen kahvila, josta saat keittoa ja salaattia lounasaikaan, sekä uutuutena Venetsiassa Cafe Metsäpaahtimo https://www.facebook.com/cafemetsapaahtimo​ Iltaterassi Albatrossi tarjoilee laadukasta viiniä sekä artesaaniolutta. Lapinlahdessa on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. 

Seuraa instassa ja facebookissa:

https://www.instagram.com/lapinlahdentaidekoulu

https://www.facebook.com/taidevalmennus

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com 

Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now