Korona info:

Opetus jatkuu normaalisti elokuussa 1.8 alkaen kesäkurssin merkeissä. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää kaikkea tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan. Koitetaan myös pestä käsiä ahkerasti. Desifioimme kahvat ja hanat.

Maailmalla super suosittu POP IN maalaus saapui Lapinlahteen

 

Nyt voit tulla nauttimaan maalaamisesta torstaisin Klo 10.00 - 16:00 ammattitaiteilijan opastuksessa. Saat joka maalauskerralle juuri sinulle räätälöidyn ohjeistuksen, opetuksen, loppupalautteen sekä maalausvälineet. Ruokailu ravintola Loopissa tai Lähteen kahvilassa Klo 12.00-13:00. Opettaja antaa alussa oheistuksen maalauskerralle, ohjaa maalausprosessiasi ja antaa yksilöllisen loppupalautteen. Saat käyttöösi maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän.

Hinta 49€ / kerta 5h. 

 

Kesäkurssit elokuussa 1.8.2020 - 4.8.2020 Klo 10-16

Maalaamme kesäisiä aiheita ja maisemia puistojen ympäröimässä kauniissa ja merellisessä Lapinlahdessa.  Kurssilla voit kokeilla vapaata värimaalausta nauttien kesän kirkkaista väreistä. Tyylipuhdas värimaalaus antaa visuaalista elävyyttä tunneilmaisulle ja sopii vaikka kotiin sisustustauluksi. Maalaamme mielellään hiukan suurempi kokoiselle pohjalle, jota voi myös pyyhkiä rätillä nykymaalauksen ja William Turnerin hengessä. 

Tule mukaan!

 

 

UUSI LUKUKAUSI alkaa 24.8.2020 ja päättyy 26.11.2020

Lapinlahden taidekoulu toimii Lapinlahdessa Venetsia-rakennuksessa. Kävely puistojen halki hopeapajujen ja veden äärellä sijaitsevaan Venetsiaan saa ajatukset irti arjesta ja ohjaa ne kohti omaa luovaa tekemistä. Lapinlahden taidekoulu on profiloitunut hiukan pidemmälle ehtineiden taidemaalarien tyylin ja tekniikan kehittämiseen. Harjoittelu tekee mestarin ja tekemällä löydetään ilo sekä innostus maalaamiseen. Opettaja räätälöi juuri sinulle sopivan tavan oppia maalaamista ja näin kehityt maalarina.   

Venetsia-rakennus ympäristöineen on Töölön ja Ruoholahden alueen uusi luova hot spot. Siellä toimii juuri toimintansa aloittanut kahvila Aura. Myös Lapinlahden kuuluisaa leipää valmistava Michael pitää Ambience leipomoa Venetsiassa. Venetsian vieressä on myös viihtyisä uimaranta ja sauna.lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

https://www.lapinlahdentaidekoulu.com/ilmoittautumiset

 

Venetsia-rakennus ympäristöineen on kaupungin luova hot spot, jossa tapahtuu paljon luovaa pöhinää. Hopeapajujen ja veden äärellä sijaitseva 1800-luvun rakennus sopii taidekoulun toimipaikaksi. Kävely puistojen halki Venetsiaan rauhoittaa mielen ja saa ajatukset irti arjesta. Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Siellä sijaitsee laadukas Loop - hävikkiruokaravintola, sekä Lapinlahden lähteen kahvila, josta saat keittoa ja salaattia lounasaikaan, sekä uutuutena Venetsiassa kahvila Aura https://www.facebook.com/KahvilaPuotiAura/. Lapinlahdessa on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. 

Seuraa instassa ja facebookissa:

https://www.instagram.com/lapinlahdentaidekoulu

https://www.facebook.com/taidevalmennus

Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now