UUTTA yrityksille! Maailmalla super suosittu POP IN maalaus saapui Lapinlahteen

 

Nyt voit tiimisi kanssa nauttimaan maalaamisesta torstaisin Klo 10.00 - 16:00 ammattitaiteilijan opastuksessa. Saat joka maalauskerralle juuri sinulle räätälöidyn ohjeistuksen, opetuksen, loppupalautteen sekä maalausvälineet. Ruokailu ravintola Loopissa tai Lähteen kahvilassa Klo 12.00-13:00. Opettaja antaa alussa oheistuksen maalauskerralle, ohjaa maalausprosessiasi ja antaa yksilöllisen loppupalautteen. Saat käyttöösi maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän.

Hinta 49€hlö 5h. 

 

LUKUKAUSI alkaa 12.10.2020 ja päättyy 26.11.2020

Lapinlahden taidekoulu toimii Lapinlahdessa Venetsia-rakennuksessa. Kävely puistojen halki hopeapajujen ja veden äärellä sijaitsevaan Venetsiaan saa ajatukset irti arjesta ja ohjaa ne kohti omaa luovaa tekemistä. Lapinlahden taidekoulu on profiloitunut hiukan pidemmälle ehtineiden taidemaalarien tyylin ja tekniikan kehittämiseen. Harjoittelu tekee mestarin ja tekemällä löydetään ilo sekä innostus maalaamiseen. Opettaja räätälöi juuri sinulle sopivan tavan oppia maalaamista ja näin kehityt maalarina.   


 

Venetsia-rakennus ympäristöineen on kaupungin luova hot spot, jossa tapahtuu paljon luovaa pöhinää. Hopeapajujen ja veden äärellä sijaitseva 1800-luvun rakennus sopii taidekoulun toimipaikaksi. Kävely puistojen halki Venetsiaan rauhoittaa mielen ja saa ajatukset irti arjesta. Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Siellä sijaitsee laadukas Loop - hävikkiruokaravintola, sekä Lapinlahden lähteen kahvila, josta saat keittoa ja salaattia lounasaikaan, sekä uutuutena Venetsiassa Cafe Metsäpaahtimo https://www.facebook.com/KahvilaPuotiAura/. Iltaterassi Albatrossi tarjoilee laadukasta viiniä sekä artesaaniolutta. Lapinlahdessa on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. 

Seuraa instassa ja facebookissa:

https://www.instagram.com/lapinlahdentaidekoulu

https://www.facebook.com/taidevalmennus

 

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

https://www.lapinlahdentaidekoulu.com/ilmoittautumiset

 

Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now