top of page

Lapinlahti

1 (3) 18.jpg

On luonnonläheinen kulttuurikeidas kaupungissa, jonka Lapinlahden lähde Oy on vuokrannut Helsingin kaupungilta. Kyseessä on entinen sairaala-alue, joka on nykyisin kulttuuriväen käytössä. Alueella on ruokailumahdollisuus mukavassa kahvila Lähteessä. Alueella on vapaa 4h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden lähteelle.

Venetsia-rakennus

IMG_3425.jpeg
1 (3) 22.jpg

On rakennettu vuonna 1895 ja toiminut aikaisemmin sairaalan pesulana ja henkilökunnan asuntolana. Nimensä rakennus on saanut nimensä uniikista sijannistaan veden äärellä. Nyt siellä sijaitsee Lapinlahden Lähteen kaupunkiluontokeskus sekä Lapinlahden Lähde Oy:n vuokralaisten toimitiloja. Viikonloppuisin Lapinlahden kuuluisaa leipää valmistava leipuri Michael pitää siellä Ambience-puotia. Viihtyisä Cafe Metsäpaahtimo tarjoaa erikoiskahveja, pikkupurtavaa ja leivonnaisia. Kesäisin eteläsiivessä toimii iltaterassi Klo 17:00-22:00. Terassia voi hyvästä syystä kutsua yhdeksi Helsingin kauneimmista kesäterasseista.

Lapinlahden taidekoulu

Taidekoulu on siirtynyt pääasiassa etäopetukseen, joten oma työtila on hyvä olla opiskelun sujumiseksi. Voit kuitenkin osallistua opetukseen myös opettajan työhuoneella Westendissä.  Alku, väli -ja loppupalautteisiin koulu käyttää merellistä sinistä huonetta. Jokainen oppilas saa oman maalauspöydän jossa voi säilyttää maalaustarvikkeita. Koulussa on maalaustelineet. Oppilaat voivat säilyttää maalauksia koulussa lukukauden ajan. 

IMG_8337.jpeg

Sininen huone

IMG-6421 (1).jpeg
c6474571-cdb6-4e4f-bac8-a986ae37bde2 (1).jpeg
IMG_7405 (1).jpeg

Kysy, niin vastaamme mielellämme kouluun liittyvissä kysymyksissä. Paina Submit

Thanks for submitting!

bottom of page