Lapinlahti

On luonnonläheinen kulttuurikeidas kaupungissa, jonka Lapinlahden lähde Oy on vuokrannut Helsingin kaupungilta. Kyseessä on entinen sairaala-alue, joka on nykyisin kulttuuriväen käytössä. Alueella on ruokailumahdollisuus hävikkiruokaravintola Loopissa ja mukavassa kahvila Lähteessä. Täällä voit  halutessasi maalata ulkona kauniita puistonäkymiä. Kesällä myös ulkoilmamaalaus kursseja ja Pop in maalauskerta torstaisin. Alueella on vapaa 24h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden lähteelle.

Venetsia-rakennus

On rakennettu 1900 -luvun alussa. Rakennus on ollut aikaisemmin sairaalan henkilökunnan asuntolana. Talo on saanut nimensä uniikista sijannista veden äärellä. Nyt siellä sijaitsee Lapinlahden Lähteen kaupunkiluontokeskus, galleria, sekä Lapinlahden Lähde Oy:n vuokralaisten toimitiloja. Lapinlahden kuuluisaa leipää valmistava leipuri Michael pitää siellä Ambience-puotia. Syksyllä aukesi myös viihtyisä Cafe Metsäpaahtimo, josta saa erikoiskahveja, leivonnaisia sekä Combucha Companyn erinomaista juomaa. Nyt myös iltaterassi Albatrossi palvelee Klo 17:00-22:00, josta saa viiniä ja artesaaniolutta. Albatrossia voi hyvästä syystä kutsua yhdeksi Helsingin kauneimmista terasseista.

Lapinlahden taidekoulu

Koulun varsinainen opetustila on korkea ja valoisa 26m2 tila, joka toimii muina aikoina opettajan studiotilana. Taidekoulu voi käyttää tarvittaessa myös toista suurempaa studiotilaa, sekä merellistä sinistä huonetta. Koulussa on maalaustelineet sekä maalauspöydät. Oppilaat voivat säilyttää maalauksia sekä maalaustarvikkeita koulussa. Opetustilan vieressä on keittiö ja vesipiste. Pensselien pesu tapahtuu wc-tiloissa.

Sininen huone

Kysy, niin vastaamme mielellämme kouluun liittyvissä kysymyksissä. Paina Submit

Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now