Pop in Painting

Taide-elämys tiimeille / yrityksille. Tule nauttimaan maalaamisesta ammattitaiteilijan ohjauksessa. Käytössämme on ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa tai Pylvässali päärakennuksessa. Jo pelkkä tuleminen merelliselle puistoalueelle Lapinlahteen vie ajatukset pois arjen rutiineista. Päivä on hauska ja rentouttava avoin ateljé - päivä, jossa jokaisesta löytyy ihan aito taiteilija! Päivän alussa ohjaaja ohjeistaa perusteellisesti ja saat loistavat eväät maalauskerrallesi, vaikka aivan ensimmäisellesi. Saat myös yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet taideteokset mukaan työpaikan tiloja piristämään. Pop in Painting - päivä sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän. Hinta 5h - 900€ (5 - 15 osallistujaa). Aikataulu räätälöitävissä, esimerkiksi Klo 10:00-16:00.

 

 

 

 

 

 

Varaa oma Pop in päivä!   

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

+358505996044

 

Ruokailu tapahtuu Klo 12:00 - 13:00 laadukkaassa Loop - hävikkiruokaravintolassa, Lapinlahden lähteen kahvilassa tai kahvila Aurassa (lounas ei kuulu hintaan). Venetsia-rakennuksesta löytyy Cafe Metsäpaahtimo, avoinna ke - su. Lapinlahden kuuluisaa leipää saat pe- su Venetsia Ambience leipomosta. Kesäterassi Sunset Albatrossi tarjoilee laatuviinejä ja artesaanioluita iltaisin. Venetsia-rakennuksen vieressä on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. Alueella on vapaa 4h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten auto kannattaa ehkä jättää Lapinlahdentielle hautausmaiden väliin jäävälle kadulle. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden alueelle.

 

Lämpimästi tervetuloa taide-elämykseen!

VBO Päällikköpäivä - taidetuokio byKorona info: Opetus jatkuu meillä normaalisti. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää kaikkea tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan! Koitetaan myös pestä käsiä ahkerasti. Desifioimme kaikki kahvat ja hanat Venetsia-rakennuksessa.

IMG_1411.jpeg
IMG_1312.jpeg
IMG_2073.jpeg
Venetsia 3.jpeg
IMG_1407.jpeg
1 (3) 8.jpg