Pop in Painting

Taide-elämys tiimeille / yrityksille 5h. Tule nauttimaan maalaamisesta ammattitaiteilijan ohjauksessa Klo 10:00-16:00. Käytössämme on ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa, jonka ikkunoista aukeaa lumoava näkymä Hietaniemenlahdelle. Ryhmä on Avoin Ateljé - ryhmä, jossa voit käydä oman aikataulusi puitteissa maksamalla kertamaksun Holvi pankissa. Opettaja antaa alussa oheistuksen maalauskerralle, ohjaa maalausprosessiasi ja antaa yksilöllisen loppupalautteen. Saat käyttöösi maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän.

Hinta 49€hlö.

 

Varaa päivä 

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

+358505996044

 

Ruokailu Klo 12:00 - 13:00 laadukkaassa Loop - hävikkiruokaravintolassa, Lapinlahden lähteen kahvilassa tai kahvila Aurassa. Myös Lapinlahden kuuluisaa leipää valmistava Michael pitää Ambience leipomoa Venetsiassa. Venetsian vieressä on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. Alueella on vapaa 24h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden lähteelle.

 

Lämpimästi tervetuloa!Korona info: Opetus jatkuu meillä normaalisti. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää kaikkea tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan. Koitetaan myös pestä käsiä ahkerasti. Desifioimme kaikki kahvat ja hanat Venetsia-rakennuksessa.

Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now