Pop-in maalaus

Taide-elämys tiimeille / yrityksille. Päivä on hauska ja rentouttava avoin Ateljé - maalauspäivä jossa ihan jokaisesta löytyy aito taiteilija! Päivän ohjaa kokenut taideopettaja / fasilitaattori Mikko Bossa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa taide-elämykseen!

 

 

Päivän alussa Mikko ohjeistaa ja saat perusteelliset eväät maalauspäivääsi, vaikka aivan ensimmäiseesi. Saat myös yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet upeat taideteokset mukaan vaikka työpaikan tiloja piristämään.

 

Pop-in maalauspäivä sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen, maalauspöydän. 

Ruokailu tapahtuu Klo 12:00 - 13:00 Lapinlahden lähteen kahvilassa tai kahvila Metsäpaahimossa (lounas ei kuulu hintaan). Venetsia-rakennuksesta löytyy myös Lapinlahden kuuluisaa leipää valmistava Venetsia Ambience leipomo (pe-su). Alueella on vapaa 4h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten auto kannattaa mahdollisesti jättää Lapinlahdentielle hautausmaiden väliin jäävälle kadulle tai K Supermarket Ruoholahti pysäköintihalliin. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden alueelle.

 

Varaa oma Pop-in päivä!

Hinta 3h - 600€ (5 osallistujaa). Pyydä tarjous. Räätälöimme päivän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Saat haluamasi taiteilu kokemukset sekä yksilölliseen tarpeeseesi sopivan päivän teeman, esimerkiksi asiakaspalvelukokemuksen parantaminen, työilmapiirin tunnekartta tai yrityksen arvokartta. 

 

Pyydä tarjous lapinlahdentaidekoulu@gmail.com  gsm +358505996044

 

UUTTA! LEONARDO PALVELUT LAPINLAHDESSA 

www.leonardopalvelut.com 

Pelkästään saapuminen merelliselle puistoalueelle Lapinlahteen hopeapajujen siimekseen vie ajatukset pois arjen rutiineista. 

IMG-6462.jpg
Mikko Bossa.jpeg
IMG_4905.jpeg
IMG-6432 (1).jpeg


Korona info: toiminta jatkuu meillä normaalisti kokoontumisrajoitukset ja turvavälit huomioiden. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää kaikkea tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan! Koitetaan myös pestä käsiä ahkerasti. Desifioimme kaikki kahvat ja hanat Venetsia-rakennuksessa.

Käytössämme on Lapinlahden taidekoulun tila tai ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa. Suuremmille tiimeille Pylvässali päärakennuksessa.

IMG_1411.jpeg
IMG_1312.jpeg
IMG_2073.jpeg
Venetsia 3.jpeg
IMG_1407.jpeg
1 (3) 8.jpg