top of page

Pop-in maalaus

Maalausworkshop > rentouttavaa tiimityöskentelyä taiteen parissa

Kenelle?

Tiimiyttävä taide-elämys tiimeille, yrityksille ja työporukoille. Päivän ohjaa kokenut taideopettaja / fasilitaattori Mikko Bossa. Sopii hyvin myös syntymäpäiviin ja vaikkapa babyshower-porukalle. Pop-in maalaus saa hymyn huulille. 

df635571-81a4-4c7b-89c6-77ec55cbc93e.jpg

Hei Mikko! Kiitos vielä itsellesi maalaustyöpajasta. Meidän porukat pitivät kovasti ja myös minä!

Kulttuuritoimen työpajan tilaaja 

Tervetuloa taide-elämykseen!

Päivän alussa Mikko ohjeistaa ja saat perusteelliset eväät maalauspäivääsi, vaikka aivan ensimmäiseesi. Saat myös yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet upeat taideteokset mukaan, vaikkapa työpaikan tiloja piristämään. Taiteilu ja käsillä tekeminen on virkistävä tapa laittaa aivot narikkaan ja päästä nauttimaan väreistä ja tunnelmista. Samalla se on piilevä Leonardo da Vinci kykysi ratkaista ongelmia ja löytää tuoreita näkökulmia ajankohtaisiin haasteisiin. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Räätälöimme päivän vastaamaan asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. 

 

Pop-in maalauspäivä sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen, maalauspöydän. 

Ruokailu tapahtuu Klo 12:00 - 13:00 Lapinlahden lähteen kahvilassa tai kahvila Metsäpaahimossa (lounas ei kuulu hintaan). Venetsia-rakennuksesta löytyy myös Lapinlahden kuuluisaa leipää valmistava Venetsia Ambience leipomo (pe-su). Alueella on vapaa 4h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten auto kannattaa mahdollisesti jättää Lapinlahdentielle hautausmaiden väliin jäävälle kadulle tai K Citymarket Ruoholahti pysäköintihalliin. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden alueelle.

 

 

Varaa oma Pop-in päivä!

 

 

 

 

 

IMG_4905.jpeg

Hinta 3h - alkaen 600€ + ALV. Pyydä tarjous > räätälöimme päivän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Saat haluamasi taiteilu kokemukset yksilölliseen tarpeeseesi sopivaan päivän teemaan esim;  tyhy-päivä, synttärit, polttarit, tunnemaalaus, asiakaspalvelukokemuksen parantaminen, arvokartta. 

Pyydä tarjous lapinlahdentaidekoulu@gmail.com 

gsm +358505996044

9FF4811E-AAA9-40C2-B8BA-00C3358E73E5 (1).jpeg

Pelkästään saapuminen merelliselle puistoalueelle Lapinlahteen hopeapajujen siimekseen vie ajatukset pois arjen rutiineista ja saa hymyn huulille. 

IMG_1312.jpeg
IMG_2073.jpeg

Sininen huone, jonka New York Times nimesi "Helsingin kauneimmaksi neuvotteluhuoneeksi".

Sininen huone.jpeg
IMG_1407.jpeg
1 (3) 8.jpg
bottom of page