Pop in Painting

Taide-elämys tiimeille / yrityksille 5h - 900€. Tule nauttimaan maalaamisesta ammattitaiteilijan ohjauksessa Klo 10:00-16:00. Käytössämme on ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa tai Pylvässali päärakennuksessa. Päivä on Avoin Ateljé jossa jokaisesta löytyy takuulla oikea taiteilija! Opettaja ohjeistaa perusteellisesti maalauskerralle ja ohjaa maalausprosessiasi. Saat yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet taideteokset mukaan työpaikkaa piristämään! Sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen ja maalauspöydän.

 

Varaa Pop in päivä!   

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com

+358505996044

 

Ruokailu (ei kuulu hintaan) Klo 12:00 - 13:00 laadukkaassa Loop - hävikkiruokaravintolassa, Lapinlahden lähteen kahvilassa tai kahvila Aurassa. Venetsiasta Cafe Metsäpaahtimo ke - su ja Lapinlahden kuuluisaa leipää saat pe- su Ambience leipomosta Venetsiassa. Venetsian vieressä on myös viihtyisä uimaranta ja sauna. Alueella on vapaa 24h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden lähteelle.

 

Lämpimästi tervetuloa taide-elämykseen!Korona info: Opetus jatkuu meillä normaalisti. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää kaikkea tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan! Koitetaan myös pestä käsiä ahkerasti. Desifioimme kaikki kahvat ja hanat Venetsia-rakennuksessa.

Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now