top of page

Tyhy-päivä Pop-in maalaus

Maalausworkshop > rentouttavaa tiimityöskentelyä taiteen parissa

Kenelle?

Rentoutusta ajatustyöläisille hauskan luovan tekemisen parissa. Workshop jossa on mahdollisuus olla oma itsesi ja myös mokata turvallisesti, mikä rentouttaa ja poistaa viimeisetkin hyvän mielen esteet. 

df635571-81a4-4c7b-89c6-77ec55cbc93e.jpg

"Hei Mikko, kiitos vielä eilisen työpajan vetämisestä. Ihan hirveästi sai kehuja!"

Milla toivonen Vestra Oy 2023

Tervetuloa taide-elämykseen!

IMG_8809.jpeg

Työhyvinvointi / virkistyspäivässä maalataan tunteet, hyvät ja huonot esille! Workshopissa avarretaan maailmaa ja löydetään yhteys luovimpaan osaamme, sisäiseen 3-5 vuotiaaseen hauskan taideimprovisaation avulla. Pop-in maalaus avaa tunnelukot ja auttaa sinua sekä tiimiäsi tiimiytymään virkistymään rentoon tunnelmaan maalauksen avulla. Päivän alussa Mikko ohjeistaa ja saat perusteelliset eväät maalauspäivääsi, vaikka aivan ensimmäiseesi. Taiteilu ja käsillä tekeminen on virkistävä tapa laittaa aivot narikkaan ja päästä nauttimaan väreistä ja tunnelmista. Saat myös yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet upeat taideteokset mukaan, vaikkapa työpaikan tiloja piristämään. 

Workshop räätälöidään vastaamaan toiveitanne. 

 

Pop-in maalauspäivä sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, värejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen, maalauspöydän. 

Käytössämme on Pellavahuone tai ihana Sininen huone Venetsia-rakennuksessa. 

Suuremmille yli 14 hlö ryhmille Pylvässali päärakennuksessa.

Alueella on vapaa 4h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten auto kannattaa mahdollisesti jättää Lapinlahdentielle hautausmaiden väliin jäävälle kadulle tai K Citymarket Ruoholahti pysäköintihalliin. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden alueelle.

 

 

Varaa oma Pop-in päivä

 

 

 

 

 

IMG_4905.jpeg

Hinta 3h - alkaen 600€ + ALV. Pyydä tarjous > räätälöimme päivän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Saat haluamasi taiteilu kokemukset yksilölliseen tarpeeseesi sopivaan päivän teemaan esim;  tyhy-päivä, synttärit, polttarit, tunnemaalaus, asiakaspalvelukokemuksen parantaminen, arvokartta. 

Pyydä tarjous lapinlahdentaidekoulu@gmail.com 

gsm +358505996044

Pelkästään saapuminen merelliselle puistoalueelle Lapinlahteen hopeapajujen siimekseen vie ajatukset pois arjen rutiineista ja saa hymyn huulille. 

IMG_1312.jpeg
IMG_2073.jpeg

Sininen huone, jonka New York Times nimesi "Helsingin kauneimmaksi neuvotteluhuoneeksi".

Sininen huone.jpeg
IMG_1407.jpeg
1 (3) 8.jpg
bottom of page