top of page

Maanantain maalausateljé

Klo 17-20

Ryhmä soveltuu nykymaalauksesta kiinnostuneille maalareille joilla ei välttämättä ole pidempää maalauksen kokemusta. Kurssilla kehitämme omaa tapaasi maalata nykymaalausta ja tutustumme erilaisiin maalauksen tekniikoihin, tyyleihin, eturivin nykymaalauksen taiteilijoihin sekä teemme ekskursioita kiinnostaviin ajankohtaisin näyttelyihin pääkaupunkiseudulla. Kurssilla saamme esille oman sisäisen taiteilijasi persoonallisen ilmaisuvoiman ja löydämme sinulle sopivan ja toimivan maalaustavan. Koulussa on maalaustelineet. Oppilaat voivat säilyttää maalauksia koulussa lukukauden 11.9.2023-11.12.2023 ajan. 

 

 

Maanantain maalausryhmä kokoontuu Venetsia-rakennuksen toisessa kerroksessa

Käytössämme on valoisa, korkea ja avara kulmahuone Venetsia-rakennuksen toisessa kerroksessa. 

IMG-7029.jpg

Syyslukukausi 2023

Rohkea orgaaninen maalaus

Rohkea orgaaninen maalaus on kaikissa maalauksen tyylilajeissa paras tapa sukeltaa maalaamisen polulle koska silloin saamme yhteyden omaan ilmaisuvoimaamme. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toimivin maalauksen tapa löytyy silloin kun aloitamme maalaamaan niin, että saamme myös fyysisen kehon linjaan oman tekemisemme kanssa kokonaisvaltaisesti.

Syksyllä 2023 Lapinlahden taidekoulun avoin ateljé ryhmässämme teemme  kehollista maalaamista tukevia harjoituksia, joiden avulla saat tuntuman rohkeaan orgaaniseen maalaamiseen, mikä on tutkitusti luovimman osamme, sisäisen 3-5 vuotiaamme välitöntä kykyä tehdä kehollista maalauksen jälkeä. Se on myös sujuvan kuvakielen merkki, kaikkein korkeimmalla maalaamisen tasolla. Taidehan on pohjimmiltaan pyrkimystä välittömään kommunikaatioon yleisön kanssa. 

https://mikkobossa.blogspot.com/2023/08/rohkea-orgaaninen-maalaus.html

bottom of page