Kesäkurssi 2020

Tervetuloa ihanaan Lapinlahteen maalaamaan elokuussa!

 

Viikonloppukurssi 1.8 - 2.8.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maalaamme kesäisiä aiheita puistojen ympäröimässä kauniissa ja merellisessä Lapinlahdessa. Kurssilla voit kokeilla vapaata impressionistista värimaalausta nauttien kesän kirkkaista väreistä. Tyylipuhdas värimaalaus antaa visuaalista elävyyttä tunneilmaisulle ja sopii vaikka kotiin sisustustauluksi. Maalaamme mielellään hiukan suurempi kokoiselle pohjalle, jota voi myös pyyhkiä rätillä nykymaalauksen ja William Turnerin hengessä. Perehdymme väriharmonioihin sekä valon ja varjon väreihin luonnossa. Kurssilla saat perustaidot klassisen maalauksen värioppiin ja opit käsittelemään värejä luontevasti tyylilajista riippumatta.

 

Tervetuloa!

Mukaasi tarvitset:

luonnostelutarvikkeet: luonnoslehtiö tai paperia, kynä, kumi, hiili, säämiskä ja fiksatiivi. Maalaustarvikkeet: akryyli- ja/tai öljyvärit. Värisarja maavärit: okra, sienna, umbra, harmaa ja musta. Pää ja segundaarivärit: sin. pun ja kelt. (kylmä ja lämmin) ja iso valkoinen (jos akryyli niin mieluiten guassiväri). Maalausnesteet: akryyli medium tai / pellavaöljy 1dl (öljyväriin) sekä hajuton tärpätti tai uusi hajuton ekologinen Skonsam Förtunning 222. Siveltimiä eri kokoja ja leveä lattasivellin rautakaupasta). Paletti ja palettikupit, palettiveitsi. Kiilakehys pohjia, eri kokoja: noin: 40cm x 50cm tai isompia 60cm x 75cm tai isoja 80cm x100cm. Rättejä pyyhkimiseen.

Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Täältä löytyy laadukas Loop - hävikkiruokaravintola, Lapinlahden lähteen kahvila, kahvila Aura ja nyt myös iltaterassi Albatrossi! Myös Lapinlahden kuuluisaa leipää valmistava Michael pitää Ambience leipomoa Venetsiassa. Venetsian vieressä on myös viihtyisä uimaranta ja sauna.

 

Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now