Liity infolistalle. Lisää laatikkoon oma sähköpostiosoite ja paina Submit

Kesäkurssit 2020

Tervetuloa ihanaan Lapinlahteen maalaamaan kesäkuussa ja elokuussa!

 

Kesäkuussa 6.6.2020 - 9.6.2020 tai viikonloppukurssi 6.6 -7.6 .2020

Toukokuussa 1.8.2020 - 4.8.2020 tai viikoloppukurssi 1.8 - 2.8.2020

Klo 10-16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maalaamme kesäisiä aiheita ja maisemia puistojen ympäröimässä kauniissa ja merellisessä Lapinlahdessa. Kurssilla voit kokeilla vapaata värimaalausta nauttien kesän kirkkaista väreistä. Tyylipuhdas värimaalaus antaa visuaalista elävyyttä tunneilmaisulle ja sopii vaikka kotiin sisustustauluksi. Maalaamme mielellään hiukan suurempi kokoiselle pohjalle, jota voi myös pyyhkiä rätillä William Turnerin hengessä. Perehdymme väriharmonioihin sekä valon ja varjon väreihin luonnossa. Kurssilla saat perustaidot klassisen maalauksen värioppiin ja opit käsittelemään värejä luontevasti tyylilajista riippumatta. Sävytämme pohjia vastaväriperiaatteella ja luomme värillisiä tilavaikutelmia. Saat selville mikä on sinulle kaikkein luontaisin maalauksen instrumentti? Tutustumme värilähtöiseen nykymaalaukseen esimerkkien ja tekniikoiden avulla ja löydämme juuri sinulle sopivan tavan maalata. Oletko impressionistinen tunne edellä maalari? Nykytaiteilija / kokeilija? Vai klassinen kerrosmaalari? Kaikki maalauksen instrumentit ovat yhtä hyviä. Tärkeintä on löytää juuri se sinulle sopivin maalaustekniikka ja nauttia maalamisesta! Opettaja auttaa sinua pääsemään kartalle omista vahvuuksistasi ja tukee sinua tekniikkasi hiomisessa.

 

Tervetuloa!

Mukaasi tarvitset:

luonnostelutarvikkeet: luonnoslehtiö tai paperia, kynä, kumi, hiili, säämiskä ja fiksatiivi. Maalaustarvikkeet: akryyli- ja/tai öljyvärit. Värisarja maavärit: okra, sienna, umbra, harmaa ja musta. Pää ja segundaarivärit: sin. pun ja kelt. (kylmä ja lämmin) ja iso valkoinen (jos akryyli niin mieluiten guassiväri). Maalausnesteet: akryyli medium tai / pellavaöljy 1dl (öljyväriin) sekä hajuton tärpätti. Siveltimiä eri kokoja ja leveä lattasivellin rautakaupasta). Paletti ja palettikupit, palettiveitsi. Kiilakehys pohjia, eri kokoja: noin: 40cm x 50cm tai isompia 60cm x 75cm tai isoja 80cm x100cm. Rättejä pyyhkimiseen.

Lapinlahdessa on hyvät ruokailumahdollisuudet. Sieltä löytyy laadukas Loop - hävikkiruokaravintola, Lapinlahden lähteen kahvila ja kahvila Aura. Myös Lapinlahden kuuluisaa leipää valmistava Michael pitää Ambience leipomoa Venetsiassa. Venetsian vieressä on myös viihtyisä uimaranta ja sauna.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now